Skip to content

Vuokrataan Upea ylimmän kerroksen 65m2 kolmio Kauniaisista

Ylimmän kerroksen kolmio arvostetussa Kauniaisten kaupungissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Nauti aamukahvit tilavalla lasitetulla parvekkeella nauttien aamuauringosta ja näkymistä Lippajärven suuntaan.

Hyvät kulkuyhteydet

Bussipysäkki on aivan vieressä, josta pääsee suoralla yhteydellä Matinkylään (Iso Omena), Leppävaaraan (Sello), Tapiolaan, Espoon keskukseen ja tietysti Kauniaisten keskustaan. Lisäksi linjalla 200 pääsee nopeasti myös Helsinkiin Elielinaukiolle.

Ulkoilu ja liikunta

Puistomainen Kauniainen tarjoaa monipuoliset urheilu- ja liikuntamahdollisuudet, kuten uimahalli, palloiluhalli, jäähalli ja pujottelurinne, jotka ovat aivan kävelymatkan päässä. Lisäksi lähellä sijaitsevat kauniit Träskändan kartano puistoalueineen ja Gallträsk-järvi kävelyreitteineen.

Palvelut lähellä

Palveluista esimerkiksi ruokakauppa ja terveysasema löytyvät kävelyetäisyydeltä eikä Kauniaisten idyllinen keskusta ostoskeskuksineen ja ravintoloineen ole kaukana.

Suosittu ja palkittu päiväkoti Pikku Akatemia sekä Metsämajan päiväkoti sijaitsevat molemmat kävelyetäisyydellä ja autolla niihin ajaa muutamassa minuutissa. Leikkipuistoja löytyy myös kävelymatkan päästä. Kauniaisten suomen ja ruotsinkieliset koulut ovat myös muutaman kilometrin säteellä.

Modernit tietoliikenneyhteydet

Taloyhtiöön on tuotu modernit kuituyhteydet ja joka huoneesta löytyy RJ45 datapistokkeet. Perusnopeus 10M ilman lisämaksua ja sen voi lisämaksusta nostaa jopa gigabittiin asti. Esimerkiksi 100M yhteys 12,90€/kk. Yhteydet tarjoaa DNA Welho taloyhtiölaajakaista.

Moderni koti

Asunto on moderni ja sävyiltään vaalea. Lattiat ovat vaaleaa tammiparkettia. Keittössä on Siemensin kodinkoneet: astianpesukone, kiertoilmauuni, keraaminen liesi ja jääkaappipakastin. Kylpyhuoneessa on tilaa ja sähköt pesutornille. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Asunto sopii myös liikuntaesteisille. Asunnossa on paljon kaappitilaa ja lisäksi käytettävissä on reilun kokoinen kellarikomero. 

Pysäköinti 

Tarjolla on vuokralle katospaikka lämpötolpalla aivan talon sisäänkäynnin läheisyydestä. Paikkaan on tulossa myös sähköauton lataus mahdollisuus (22kW type II) valmis joulukuussa 2023. 

Mika Koivisto

Mika Koivisto

Puh. 040-570 7000
Email: [email protected]

Vapautuminen: Heti vapaa
Vuokra: 1194 €/kk
Vakuus: 1194 €
Vesi: Kulutuksen mukaan, ennakko 20€/hlö/kk
Autopaikka: 45€/kk (autokatos lämpötolpalla, 22kW type II lataus mahdollisuus tulossa joulukuu 2023)
Vuokrantarkistuspäivä: 1.8. korkeintaan 5%

Sähkö: oma sopimus (tyypillinen vuosikulutus 2500kWh)
Kotivakuutus: pakollinen vastuuosalla (ns. laajakotivakuutus) 

Lemmikit sallittuja tapauskohtaisesti ja erikseen sovittuna.

Lisätietoja asunnosta saat sähköpostitse [email protected] tai whatsappillä numerosta 040-5707000.

sijainti kartalla

Täytä hakemus verkossa

Voit myös tulostaa hakemuslomakkeen ja lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kutsun hakemusten perusteella asuntoa katsomaan. Hakemus ei sido sinua solmimaan vuokrasopimusta. Tietoja kerätään vain asunnon vuokrausta varten ja niitä käytetään mahdollisen vuokrasopimuksen laatimiseen.

Vuokrahakemus (pdf)