Skip to content

Vuokrataan 43,5m2 kasksio omalla pihalla As Oy Kirkkonummen Lukkarinmäki 3

Viihtyisä, valoisa ja rauhallinen kaksio aivan Kirkkonummen keskustan tuntumassa. Talo on valmistunut 2001. Taloyhtiö on Elisan kaapeliverkossa. Asunnossa on ovipuhelin. Asunto on pohjakerroksessa etelään päin ja sen iso terassi on lasitettu ja lasituksen saa kokonaan auki. Terassilta pääsee omalle  koko asunnon leveälle aidatulle pihalle.

Olohuoneeseen avonaisen keittiön varustukseen kuuluu jääkaappipakastin yhdistelmä ja pari vuotta sitten uusittu astianpesukone. Kylpyhuone on kaakeloitu ja siellä on pari vuotta sitten uusittu peili- ja allaskaappi. Kylpyhuoneessa on myös liitännät ja tilaa pesutornille. Asunnossa on oma sauna. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky ja kirjoituspöytä. Asunnossa on hyvin kaappitilaa. 

Pinta-ala: 43,5m2
Huoneluku: 2h+kk+s
Kerros: 1/4 (pohjakerros maantasalla, sisäänkäynnistä 1krs alas)

Vapautuminen: 1.1.2021
Vuokra
: 756 €/kk
Vakuus: 756 €
Vesi: 21€/hlö/kk
Autopaikka: 7,50€/kk

Sähkö: oma sopimus (esim edullinen Fortum Vakio alkaen 16€/kk)
Kotivakuutus: pakollinen vastuuosalla (ns. laajakotivakuutus) esim Fortum Vakio sähkösopimuksen kanssa vain alkaen 9,90€/kk.

Lemmikit sallittuja tapauskohtaisesti ja erikseen sovittuna. 

Asuntoon kuuluu kellarikomero ja talosta löytyy myös kuivaushuone.

Lisätietoja asunnosta saat sähköpostitse [email protected] tai whatsappillä numerosta 040-5707000.

Mika Koivisto

Mika Koivisto

Puh. 040-570 7000
Email: [email protected]

Täytä hakemus verkossa

Voit myös tulostaa hakemuslomakkeen ja lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Kutsun hakemusten perusteella asuntoa katsomaan. Hakemus ei sido sinua solmimaan vuokrasopimusta. Tietoja kerätään vain asunnon vuokrausta varten ja niitä käytetään mahdollisen vuokrasopimuksen laatimiseen.

Vuokrahakemus (pdf)