Skip to content

Vuokrataan 43,5m2 kaksio omalla pihalla As Oy Kirkkonummen Lukkarinmäki 3

Viihtyisä, valoisa ja rauhallinen kaksio aivan Kirkkonummen keskustan tuntumassa. Talo on valmistunut 2001. Taloyhtiö on Elisan kaapeliverkossa ja sisältää myös Elisan taloyhtiö internetin (perusnopeus 10M 0€/kk nostettavissa jopa 1000M). Asunnossa on ovipuhelin. Asunto on pohjakerroksessa etelään päin ja sen iso terassi on lasitettu ja lasituksen saa kokonaan auki. Terassilta pääsee omalle  koko asunnon leveälle aidatulle pihalle.

Olohuoneeseen avonaisen keittiön varustukseen kuuluu 2021 uusittu jääkaappipakastin yhdistelmä ja pari vuotta sitten uusittu astianpesukone. Kylpyhuone on kaakeloitu ja siellä on pari vuotta sitten uusittu peili- ja allaskaappi. Kylpyhuoneessa on myös liitännät ja tilaa pesutornille. Asunnossa on oma sauna. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky ja kirjoituspöytä. Asunnossa on hyvin kaappitilaa. Asunnon lattiat on 2021 uusittu tyylikäs vinyylilankku. Ikkunoissa on 2020 uusitut sälekaihtimet. 

Pinta-ala: 43,5m2
Huoneluku: 2h+kk+s
Kerros: 1/4 (pohjakerros maantasalla, sisäänkäynnistä 1krs alas)

Vapautuminen: 1.8.2023
Vuokra
: 775 €/kk
Vakuus: 775 €
Vesi: 24€/hlö/kk
Autopaikka: 7,50€/kk

Sähkö: oma sopimus (tyypillinen kulutus 2500kWh)
Kotivakuutus: pakollinen vastuuosalla (ns. laajakotivakuutus)

Lemmikit sallittuja tapauskohtaisesti ja erikseen sovittuna. 

Asuntoon kuuluu kellarikomero ja talosta löytyy myös kuivaushuone.

Lisätietoja asunnosta saat sähköpostitse [email protected] tai whatsappillä numerosta 040-5707000.

Mika Koivisto

Mika Koivisto

Puh. 040-570 7000
Email: [email protected]

Täytä hakemus verkossa

Voit myös tulostaa hakemuslomakkeen ja lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kutsun hakemusten perusteella asuntoa katsomaan. Hakemus ei sido sinua solmimaan vuokrasopimusta. Tietoja kerätään vain asunnon vuokrausta varten ja niitä käytetään mahdollisen vuokrasopimuksen laatimiseen.

Vuokrahakemus (pdf)